'Kwootstock' levert 4 mille op voor Hospice Dronten

Dronten - Stichting Vrienden van Hospice Dronten nam deze week een cheque van vierduizend euro in ontvangst voor het hospice. Dit bedrag werd begin juli ingezameld tijdens het 'Kwootstock' festival, dat werd gehouden ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Kwoot communicatie & reclame.

Als cadeausuggestie tijdens dit op het legendarische Woodstock geïnspireerde festival gaf Kwoot haar 175 gasten de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan het Hospice Dronten. De gezamenlijke gift werd deze week symbolisch overgedragen door Kwoot-directeur Koos in 't Hout aan bestuurslid Sanne van Baal van Stichting Vrienden van Hospice Dronten. 

'Het Hospice in Dronten viert eind september haar 5-jarig bestaan. Mede door de inzet van de 125 vrijwilligers biedt het hospice jaarlijks waardevolle zorg en begeleiding aan 50 tot 60 mensen die in de laatste fase van hun leven terecht zijn gekomen. Die inzet dragen wij een warm hart toe', aldus Koos in ’t Hout.

Vanaf de opstart is Kwoot actief bij het hospice betrokken. Zowel bestuurlijk als uitvoerend. Vanuit een natuurlijk gegroeid sponsorschap ontwikkelde het bedrijf het logo, de huisstijl en de website. 'Eigenlijk voelt het een beetje als ‘ons’ hospice. De bijdragen van onze relaties voor Hospice Dronten stellen we dan ook zeer op prijs. Mede daardoor kunnen de vrijwilligers hun goede werk blijven doen'.