Dansgroepen Meerpaal Academie houden audities

Dronten - Dansliefhebbers kunnen op vrijdag 13 juli meedoen aan de audities voor Showgroep Spirit of het Dans Lab. Beide dansgroepen van De Meerpaal Academie zijn selectiegroepen die zich focussen op de ontwikkeling van danstalent.

De Showgroep richt zich met name op de ontwikkeling van podiumervaring bij verschillende evenementen. Het Dans Lab is erop ingericht dat leerlingen leren hoe je je als danser(es) kunt ontwikkelen door choreografieën te leren en te maken op basis van Contemporary dance. Uiteraard is er bij het Dans Lab ook volop de mogelijkheid om podiumervaring op te doen.

Dansliefhebbers in de leeftijd van 12 tot 21 jaar kunnen zich aanmelden bij Hanneke Potthoff (h.potthoff@meerpaal.nl) voor de audities op vrijdag 13 juli. De audities voor beide groepen vinden tegelijk plaats. Bij aanmelding graag vermelden voor welke dansgroep. De audities starten om 18.30 uur (18.15 uur aanwezig) bij danslokaal 17 en bestaan uit twee gratis workshops van elk 45 minuten. Om 20.00 uur is er een pauze en ontvangen alle deelnemers aansluitend de uitslag en daarbij persoonlijk advies hoe diegene zich verder kan ontwikkelen binnen de dans.

Meer informatie over de lessen is te vinden op de website: www.meerpaal.nl/cursussen