Zo zien de nieuwe zorgappartementen in 't Lelycentre eruit

Lelystad - Het voormalig kantoorpand aan Plaats 1 in ’t Lelycentre wordt herontwikkeld tot betaalbare appartementen voor senioren met een (beginnende) zorgvraag. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf vandaag aanmelden, zodat zij op de hoogte worden gehouden van de ontwikkelingen.

De toekomstige bewoners kunnen eenvoudig gebruik maken van de voorzieningen van De Uiterton door de aanleg van een fysieke aansluiting en boodschappen kunnen om de hoek gedaan worden. De bouw start eind 2018.

36 Appartementen

In totaal komen er 36 appartementen, zowel tweekamer als driekamer appartementen, met een mooi groot balkon. De appartementen zijn geschikt voor alleenstaanden en voor echtparen/koppels en zijn ook geschikt voor het ontvangen van zorg. De huurprijzen voor de appartementen variëren van 450 tot 950 euro per maand, huurtoeslag is mogelijk. Het gehele pand krijgt een vriendelijke en aantrekkelijke uitstraling voor zowel bewoners, bezoekers als omwonenden.

Geïnteresseerden in een appartement kunnen de ontwikkelingen volgen op de Facebookpagina ‘Verzorgd wonen naast ’t Lelycentre’ of contact opnemen met Woonzorg Flevoland via telefoonnummer 0320-229173 of e-mail klantadvies@woonzorgflevoland.nl. Een informatiefolder kan worden opgehaald bij de klantadviseurs van Woonzorg Flevoland in de hal van de Hanzeborg (Koningsbergenstraat 201) of bij de receptie van De Uiterton (Marktstraat 1).

Op het moment dat daadwerkelijk gestart wordt met de bouw, worden geïnteresseerden benaderd die zich hebben gemeld of bij Woonzorg Flevoland op de wachtlijst staan voor een zorgwoning.