Meezingen met smartlappen tijdens Jordaan in de Polder

Lelystad - Uit volle borst meezingen met de mooiste levensliederen van Hollandse bodem. Het kan komend weekend tijdens Jordaan in de Polder in Lelystad. 'Dit jaar beginnen we extra vroeg. Dus nog meer genieten!', vertelt organisator Guido Botter.

Nog groter dan afgelopen jaren

De derde editie van het festival is nog groter dan de afgelopen jaren. ‘We merken dat Jordaan in de Polder elk jaar meer omarmd wordt door Lelystad. Ook bedrijven sluiten zich graag aan, waardoor we meer ruimte hebben voor het boeken van artiesten. Dankzij hen, de vrienden van de Jordaan, wordt het feest nog mooier’.

Twee hoofdartiesten per avond

Dit jaar staan er niet één maar twee hoofdartiesten per avond op het programma. ‘En we beginnen al vroeg met de eerste hoofdact. Zo bijt Django Wagner op vrijdag rond 19.30 uur het spits af en zal Lange Frans op zaterdag rond 19.30 de avond openen. Ook Wesly Bronkhorst, Danny de Munk, Quincy, Denny braaf, Jeffrey van Vliet, DJ Pablo, Mick Harren, Barry van Vliet, Robert Leroy en Peter Beense beklimmen tijdens het tweedaagse event het podium’.

Foodtrucks

Omdat de biertjes hoogst waarschijnlijk rijkelijk gaan vloeien staan er beide avonden verschillende foodtrucks op het terrein die zorgen voor een goede bodem. ‘Hapje, drankje, goede muziek, wat wil je nog meer?’

[De tekst gaat verder na het filmpje]

Geen kaartverkoop aan de deur

De kaarten voor het feest vliegen de deur uit en de organisatie raadt dan ook aan zo snel mogelijk je kaartje aan te schaffen. ‘Dit kan nog bij Kelly’s Lelystad, Primera Lelystad. Wees er snel bij want we gaan uitverkopen en er worden geen kaarten aan de deur verkocht!’

Nieuw evenement

Als kers op de taart maakt de organisatie tijdens deze derde editie van het festival een nieuw evenement bekend. ‘We kunnen voor nu alleen vertellen dat je 8 december in de agenda moet blokkeren. Wil je meer weten? Kom dan aankomend weekend naar Jordaan in de Polder’, besluit Guido.

www.jordaanindepolder.nl