Start verkoop appartementen Brederstate

Lelystad - 'Bouwen doen we al jaren, maar iets realiseren in je eigen stad is toch het leukst', aldus Alinda Boeve, directielid van Bouwbedrijf Noordersluis. Enkele jaren geleden heeft 4D architecten het plan ontworpen voor een combinatie van woningen en een appartementencomplex in Lelystad.

De woningen van Brederstate zijn al gerealiseerd, op donderdag 21 juni gaan de appartementen in de verkoop. ‘Als je vanaf Dronten naar Lelystad rijdt dan zie je op het puntje van De Landerijen het braakliggende stuk grond. Het is nu tijd om op de laatste kavel in de Landerijen dit complex te realiseren. Lelystad is er klaar voor en wij ook!’

Zes verdiepingen

Het complex is gesitueerd aan de rand van De Landerijen, op een loopafstand van het Geldersehout. Het appartementencomplex bestaat uit zes verdiepingen en er is keuze uit negen verschillende type appartementen. De appartementen hebben een oppervlakte van tenminste 92 vierkante meter en zijn inclusief keuken en badkamer. Alle appartementen hebben een eigen ‘wintertuin’ waar je het grootste deel van het jaar fijn buiten kunt zitten. Enkele hebben een dakterras of balkon. Ieder appartement heeft een eigen inpandige berging en parkeerplaats. De verkoopprijzen zijn vanaf 219.500 euro vrij op naam.

Bouw start in 2019

Bouwbedrijf Noordersluis wil begin 2019 starten met de bouw. De verwachting is dat de appartementen begin 2020 opgeleverd zullen worden. Op 21 juni organiseren de makelaars een start verkoop bijeenkomst. Er is een projectwebsite gemaakt om belangstellende te infomeren: www.brederstate.nl. De verkoop is in handen van De4Linden Makelaardij en Makelaardij de Boer.