Hardcore Vibes special act op Noppop

Bant - De organisatie van het festival Noppop heeft een speciale act toegevoegd aan de line-up. Dit is niet zomaar een act. Speciaal voor het festival, dat op zaterdag 7 juli plaats vindt in de nabijheid van Bant, is er een compleet nieuwe band opgericht in de polder, Hardcore Vibes.

Deze band gaat iets heel bijzonders doen. De zeskoppige formatie met onder andere Lisanne Langedijk en Edwin Werring in de gelederen, gaat namelijk compleet instrumentaal de allerbeste happy hardcore nummers live spelen op het podium van Noppop.
Een beetje muziekliefhebber denkt bij happy hardcore natuurlijk meteen aan Mental Theo, Dune en Paul Elstak die op hun zolderkamertje met een computer een liedje in elkaar draaien. Hier komt geen band aan te pas. Juist het feit dat de band Hardcore Vibes hier instrumentale nummers van hebben gemaakt, is wat het zo bijzonder maakt.

De mannen van Noppop hebben inmiddels een voorproefje gehad en zijn razend enthousiast over deze unieke band. ‘Dit is nog nooit op deze manier vertoond. Zeker een aanrader om te gaan bekijken,’ aldus de organisatie.

Voor kaarten voor Noppop en meer informatie over onder andere de line up kunnen belangstellenden een kijkje nemen op de website www.noppop.nl.