Bedrijventerrein maakt zich op voor Dommelse Dieze Dag

Dronten - De voorbereiding van de Dommelse Dieze Dag in Dronten is in volle gang. Circa twintig bedrijven zetten Dronten-West op zaterdag 9 juni in het zonnetje. Met leuke acties en kortingen en allerlei (sportieve) activiteiten voor kinderen.

Treintje rijdt weer

Het bekende treintje rijdt ook weer en laat het winkelend publiek bij de verschillende bedrijven uitstappen. De hele straat is versierd met ballonnen en slingers. Voor de ingang van iedere winkel is wel iets te doen. Zo zijn er springkussens voor kinderen, kunnen ze gratis suikerspinnen halen en is er een heel parcours met outdoor activiteiten. Zwaan Buitensport uit Dronten zet op een grasveld een parcours met hindernissen en helpt de kinderen om dit te doen.

Formule 1-simulator

Ook is er een trailer met een Formule 1-simulator. Jong en oud kan hier zijn racekunsten in vertonen. Voor degene die dat het beste kan, is er aan het einde van de middag een leuke prijs te winnen. Dat verklapt Mark Top van DoeHetZelf Outlet Dronten alvast.

Mark Top is alweer een paar jaar een van de drijvende krachten achter de Dommelse Dieze Dag. ‘We gieten deze dag in dezelfde vorm als de afgelopen jaren. De deelnemende bedrijven doen er alles aan om deze dag net even anders dan andere dagen te maken. Om ons als ondernemers van Dronten-West aan het publiek te presenteren. Iedereen doet wel iets extra’s in de vorm van korting op opruiming.’

Zo houdt HK Living opruimingsdag tijdens de Dommelse Dieze Dag. Wie wil, kan daar met het bekende treintje naar toe worden gebracht. Bijzondere acties en kinderactiviteiten, daar staat De Dommelse Dieze Dag om bekend. ‘Het belooft weer een leuke dag te worden. Er is veel te doen voor kinderen en er is veel voordeel te behalen. Overal staat wel wat of is iets te doen. Houd de Facebook-pagina in de gaten'.