Nieuwe films in De Meerpaal

Dronten - In De Meerpaal zijn weer drie nieuwe films te zien: actiefilm 'Jurassic World: Fallen Kingdom' horrorfilm 'Truth or Dare' en familiefilm 'Rikkie de Ooievaar'.

'Jurassic World: Fallen Kingdom'

In het 3D actie-spektakel ‘Jurassic World: Fallen Kingdom’ keren favoriete personages terug en worden er nieuwe soorten dinosaurussen geïntroduceerd die nog angstaanjagender zijn dan ooit tevoren. Drie jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eiland weer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden.

'Truth or Dare'

In ‘Truth or Dare’ krijgt een onschuldig spelletje een dodelijke afloop wanneer degenen die liegen en degenen die de ‘dare’ weigeren op mysterieuze wijze gestraft worden. Regie is in handen van Jeff Wadlow (’Kick-Ass 2’) en de cast bestaat uit Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto en Sophia Taylor Ali.

'Rikkie de Ooievaar'

‘Rikkie de Ooievaar’ gaat over Rikkie. Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is. Onderweg sluit hij vriendschap met Olga, een nogal groot dwerguiltje, en Kiki, een vrolijke parkiet met hoogtevrees. Samen reizen de drie verder naar het zuiden. Onderweg krijgen ze te maken met boze vleermuizen, elektronische postduiven, maffiakraaien en een dodelijke honingdas. De vraag is wanneer Rikkie eindelijk zal inzien dat hij geen piepklein ooievaartje is, maar een machtige mus.