Johan Tijink genomineerd voor horecaprijs

Lelystad - Johan Tijink van KFC Restaurant Lelystad is samen met Twan Hakvoort en Renée Hellendoorn van Hotel Restaurant Grandcafé ’t Voorhuys in Emmeloord en Dennis Goossens van Restaurant Het Wapen van Ens genomineerd voor de titel Meest Markante Horecaondernemer in Flevoland.

De jury bestaande uit Koemeester (adviseur regiobestuur Flevoland), Schepel (eigenaar Gavi Wijnkopers Dronten) en mevrouw Hilberdink (projectleider Toerisme Flevoland) bezoekt de komende weken de genomineerde bedrijven en gaat met de horecaondernemers in gesprek. Op basis van deze bezoeken en gesprekken wordt uit deze kandidaten de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland gekozen.

Een van de belangrijkste criteria is dat een ondernemer een vernieuwend en origineel concept heeft neergezet dat succes heeft. Op 28 mei organiseert Koninklijke Horeca Nederland regio Flevoland een feestelijke bijeenkomst waarop de Meest Markante Horecaondernemer van Flevoland bekend wordt gemaakt.

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) organiseert elke twee jaar de verkiezing van de Meest Markante Horecaondernemer. Deze prijs wordt toegekend aan innovatieve horecaondernemers die andere ondernemers inspireren. Ondernemers die weten wat er speelt, inspelen op nieuwe consumentenontwikkelingen en succesvol zijn. Op deze manier stimuleert KHN innovatie onder horecaondernemers.