Swifterbant heeft primeur met Gelukscarrousel

Swifterbant - Zou u een museum willen bezoeken, een fietstocht willen maken of genieten van het heerlijke weer op het terras, maar weet u niet met wie? Op 15 mei kan iedereen buurtgenoten ontmoeten tijdens de Gelukscarrousel in De Steiger te Swifterbant.

De Gelukscarrousel is een nieuw initiatief van Vraagelkaar om meer mensen een sprankje geluk te laten ervaren door meer voor elkaar te betekenen.

Kiezen hoeft niet

Tijdens de eerste Gelukscarrousel in De Steiger gaan de voetjes van de vloer in het danscafé, kan iedereen ontspannen in het verwencafé, wat bijleren over technologie in het ICTcafé of lekker spelletjes spelen en kletsen. Het mooie van de carrousel is dat mensen niet hoeven te kiezen tussen de activiteit, aangezien er een roulatie plaatsvindt. Naast deze verschillende activiteiten is er ook een gelukstafel. Aan deze gelukstafel kunnen deelnemers zijn of haar wensen delen met één van de inspiratiecoaches van Vraagelkaar. Met behulp van de gelukstafel wordt het mogelijk om nog meer verbindingen te maken en daardoor het leven van meer mensen mooier te kleuren. 

Vraagelkaar is een beweging voor mensen die iets voor elkaar willen betekenen. Dit kan door hulp te bieden met iets wat je leuk vindt om te doen of door samen met iemand iets te ondernemen wat je altijd al wilde maar niet wetend met wie. Naast de website www.vraagelkaar.nl organiseert Vraagelkaar ook Vraagelkaarcafés. 

Aanmelden

Mensen die willen deelnemen aan de Gelukscarrousel in Swifterbant kunnen zich aanmelden via de website www.vraagelkaar.nl/cafe of bellen met 088-7878901. Het café is van 09.30 tot 11.30 uur. Het aantal plekken is beperkt.