Veteranen handballen in sporthal De Rietlanden

Lelystad - De Handbal Veteranen Lelystad organiseren op zaterdag 21 april voor de vierde keer een landelijk toernooi. Net zoals vorig jaar voor dames- en herenveteranen uit het hele land.

De handbalveteranen uit Lelystad hebben vele jaren toernooien afgelopen in het zuiden van het land en zijn nu voor de vierde keer gastheer van het toernooi in Lelystad.

Tussen 11.15 en 17.00 uur worden er in beide zalen van sporthal De Rietlanden handbalwedstrijden gespeeld. Hoewel het een veteranentoernooi is, staan er nog genoeg spelers binnen de lijnen die nog regelmatig in competitieverband uitkomen. Naast de Handbal Veteranen Lelystad komen de overige deelnemende teams uit Limburg, Noord-Holland, Utrecht en Friesland. Door de toename in het aantal teams is geprobeerd de poule-indeling aantrekkelijker te maken voor zowel de spelers als het publiek.

Vorig jaar heeft het team BDC Soest bij de mannen de wisselbeker gewonnen terwijl bij de dames Lelystad de sterkste bleek. Beide teams doen dit jaar ook weer mee en proberen uiteraard de titels te prolongeren. Maar dit jaar willen zowel de trouwe bezoekende teams (VIOS, Posterholt, WeHave, De Griffioen) en zeker ook de nieuwe teams, zoals Venlo, VOC en Westsite, laten zien tot welke sportieve handbalprestaties ze in staat zijn.

Na een intensieve dag handballen is er ’s avonds de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten over de sportieve prestaties. Iedereen die handbal een warm hart toedraagt is van harte welkom om op de dag aanwezig te zijn in sporthal De Rietlanden. Oud-leden van HVL en Kalmoes zijn op 21 april welkom.