Op tweede paasdag shoppen voor een nieuwe droomkeuken

Lelystad - Grando Keukens en Bad is op tweede paasdag geopend. Een mooi moment om de nieuwe collectie te bewonderen.

Het team van Grando Lelystad heeft onlangs twee nieuwe badkamers van de collectie van 2018 neergezet. Belangstellenden kunnen in de uitgebreide showroom inspiratie opdoen en zich laten informeren door de adviseurs. Zij nemen uitgebreid de tijd om te luisteren en vertalen de wensen van klanten naar een realistische 3D-tekening.

Meer sfeer

Franchise-ondernemer Paul Lucas en zijn team helpen klanten bij het realiseren van hun droomkeuken of -badkamer. Lucas merkt dat mensen anders kiezen dan een paar jaar geleden. ‘Toen zag je vooral veel zwart, grijs en wit en nu merk ik dat mensen sfeer durven aan te brengen in hun badkamer of keuken.’

Natuurlijke materialen

Er wordt weer vaker voor kleur gekozen en er is veel interesse voor natuurlijke materialen, zoals diverse steensoorten en hout. ‘We hebben in ons assortiment veel warme houttinten en die zien er heel echt uit’, vertelt Lucas. Wat betreft apparatuur is er steeds meer vraag naar stoomovens en de kookplaat waar de afzuiging al inzit, is ook geliefd.

Ontzorgen

Grando Keukens en Bad is al achttien jaar een vertrouwd gezicht op Palazzo. Grando opende vanaf het begin een vestiging op de woonboulevard. Dat was in 2000. In de jaren daarna bouwde het bedrijf een goede naam op, verteltde eigenaar. ‘Wij ontzorgen onze klanten graag volledig. We kunnen ook het voortraject op ons nemen. Dus de oude keuken of badkamer eruit halen en leidingen verleggen'. Daarvoor werkt Lucas samen met vakkundige monteurs. 'Dat zijn echte specialisten'. 

Alles onder één dak, dat is de service die Grando biedt. Van het inmeten van de keuken of badkamer, het ontwerp, het bestellen, leveren plaatsen en de nazorg.

grando.nl/lelystad