Bij Bruna bankzaken regelen

Dronten - De vernieuwde Bruna in Dronten heeft onlangs haar deuren geopend. In de winkel bevindt zich nu ook het ING-servicepunt voor bankzaken.

De openingstijden van het srvicepunt zijn gelijk aan die van de winkel. Het ING-kantoor aan de Kop van het Ruim 15 in Dronten is nu gesloten. Klanten kunnen nu terecht bij Bruna Dronten voor hun dagelijkse bankzaken.

Klanten van ING kunnen nu snel en makkelijk hun dagelijkse bankzaken regelen. ‘Ik ben erg trots op de vernieuwde winkel, we kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn. Met het hele team staan we klaar om onze klanten zes dagen per week te ontvangen’, zegt Ronald Derks, eigenaar van Bruna Dronten.

In het ING-servicepunt kunnen klanten veel bankzaken zelf regelen. Geld opnemen tot 10,000 euro of storten tot 15.000 euro gaat via de gecombineerde opname- en stortautomaat. Een medewerker kan hierbij assisteren. Op sommige momenten is persoonlijk contact prettig of zelfs noodzakelijk, bijvoorbeeld voor het openen van een rekening of voor het afhalen van een pincode of wachtwoordbrief. Ook dan is er een medewerker aanwezig om te helpen.

De vernieuwde Bruna is gevestigd aan De Kajuit 2 in Dronten. De openingstijden van de winkel zijn maandag tot en met donderdag van 8.00 uur tot 18.00 uur , vrijdag 8.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag van 8.00 uur tot 17.00 uur.