PvvP kiest voor ervaren kandidatenlijst

Emmeloord - De kieslijst van de PvvP is kort maar krachtig: de helft van de kandidaten beschikt over raadservaring.

Lijsttrekker Helga Wiedijk uit Emmeloord is blij met de schat aan politieke ervaring die gedeeld kan worden, maar vindt levenservaring net zo belangrijk voor een volksvertegenwoordiger. Nummer twee Wouter Ruifrok uit Marknesse kent het politieke bedrijf ook vanuit de bestuurlijke kant, hij was wethouder in Kampen en Noordoostpolder. Ook nummer drie Hans Keuper uit Marknesse wil zich inzetten voor een polder-gebonden beweging met een open, realistische blik naar buiten. Voor hem is het terugdringen van het gebruik van belastinggelden voor megalomane plannen die slechts enkelen bevoordelen een speerpunt.

Dick Offringa geeft advies

Op plaats vier partijvoorzitter en Vrij Poldermens van het eerste uur Theo Elschot. Medeoprichter van de PvvP Dick Offringa (ooit jongste raadslid van Noordoostpolder) blijft in de achterhoede de partij bijstaan met advies. Dat geldt ook voor huidige fractievoorzitter Teun Nijdam. In maart beëindigt hij zijn raadlidmaatschap, maar de partij mag een beroep blijven doen op zijn kennis en ervaring.

Altijd dichtbij

Het verkiezingsprogramma is in ontwikkeling en wordt eind februari gepresenteerd onder het motto: Vrije Poldermensen – Altijd Dichtbij

  1. Helga Wiedijk         Emmeloord
  2. Wouter Ruifrok       Marknesse
  3. Hans Keuper          Marknesse
  4. Theo Elschot          Emmeloord
  5. Roelie Beld             Marknesse
  6. Jannes Punter        Bant
  7. Mourad Essahli      Emmeloord
  8. Alex Jacobs           Emmeloord
  9. Dick Offringa          Emmeloord
  10. Teun Nijdam          Emmeloord