Burgemeester De Jonge verwelkomt unieke buitendijkse woonlocatie

Biddinghuizen - Met het Veluwemeer als decor werd op vrijdagmorgen de allereerste brochure van Zuiderzee op Zuid overhandigd aan burgemeester Aat de Jonge van de gemeente Dronten.

De onlangs verkregen bestemming voor permanente bewoning - mede dankzij de inzet van de burgemeester - gaf het startsein voor de verkoop van de royale en luxe appartementen.

'Op het gebied van wonen heeft de gemeente Dronten veel te bieden: ruim opgezette wijken, een aantrekkelijk prijsniveau en een gevarieerd woningaanbod. Ik ben zeer verheugd over het feit dat wij vandaag Zuiderzee op Zuid mogen verwelkomen in ons woningaanbod. Het is één van de weinige buitendijkse woonlocaties in Nederland, met een uitzicht om ú tegen te zeggen. Met haar fundering in het Veluwemeer is het een heuse woonwijk op het water', aldus burgemeester De Jonge.

[De tekst gaat verder na de foto]

 

Modelappartement

Het heuglijke moment wordt zaterdagmorgen (20 januari) opgevolgd door een evenement voor het publiek. 'Belangstellenden zijn van 11.00 tot 14.00 uur welkom in het speciaal ingerichte modelappartement, daar ontvangen zij geheel vrijblijvend informatie over het aanbod (adres: Zuiderzee op Zuid 3, 8256 SP te Biddinghuizen). Voor informatie en vragen staan wij hen graag te woord', aldus de verkopend makelaars.

De eerste verkoopfase bevat 24 appartementen in diverse prijsklassen (vanaf 239.000 euro kosten koper). Alle appartementen zijn voorzien van een overdekte parkeerplaats, berging, wintertuin en balkon. Enkele appartementen beschikken over een extra verdieping, sauna en/of zonnebank. Zuiderzee op Zuid grenst aan een jachthaven.

Kijk hier voor meer informatie over Zuiderzee op Zuid.