CDA Lelystad wil proef met gratis parkeren

Lelystad - Een proef met een vorm van gratis parkeren in het stadshart. Dat is één van de opvallendste speerpunten in het verkiezingsprogramma dat CDA Lelystad heeft gepubliceerd. Het programma draagt de titel 'Beter voor Lelystad'.

Het verkiezingsprogramma is tot stand gekomen met bijdragen van veel Lelystedelingen. Andere speerpunten zijn onder andere de verdere ontwikkeling van het stadshart met meer groen, een verkeersveiligheidsplan, nieuwbouw voor oude basisscholen en meer aandacht voor ouderen.

Lijsttrekker Hans Maris: 'Met het verkiezingsprogramma 'Beter voor Lelystad' presenteert het CDA een koers die goed is voor alle inwoners van Lelystad. Het CDA is een brede middenpartij. Een partij voor iedereen. Want een plaatselijke samenleving is een gemeenschap van en voor iedereen. Een gemeenschap waarin iedereen mee kan doen, op eigen kracht of soms met een duwtje in de rug. Een gemeenschap waarin we met elkaar verantwoordelijkheid nemen om die stap te zetten die soms net even nodig is om het werken, wonen en leven in onze stad nog fijner te maken. Voor onszelf en voor de ander'.

Bekijk hier het complete verkiezingsprogramma van CDA Lelystad.