Kieslijst ONS Noordoostpolder bekend

Emmeloord - ONS Noordoostpolder heeft de kieslijst bekend gemaakt voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Achter lijsttrekker Berthoo Lammers, met vier jaar Provinciale Staten en twaalf jaar gemeenteraad de meest ervaren lokale politicus, staat een veelzijdig, ervaren, hoogopgeleid en lokaal geworteld team. Tweede op de lijst staat Bert-Jan Aling, geboren en getogen in Espel, manager bij de Rabobank. De afgelopen vier jaar was hij burgerraadslid.

Geboren en getogen

Derde is Sacha Werkman, geboren en getogen in Emmeloord, afgestudeerd aan de Erasmus Universiteit, in het dagelijks leven bedrijfsadviseur. Zij heeft acht jaar ervaring in de gemeenteraad van Noordoostpolder. Huib van der Wal, geboren in Marknesse, getogen in Emmeloord, is als nummer vier een nieuwkomer bij ONS. Hij is onder andere bekend als tekstschrijver, lokaal historicus en bestuurder van diverse organisaties in de sport en het bedrijfsleven.

Bedrijfseconoom

Nummer vijf, Martin Mulder uit Nagele, van beroep bedrijfseconoom, heeft zich het afgelopen jaar als burgerraadslid verdiept in het sociaal domein (zorg en participatiewet). Nummer zes, Arjan van de Beek uit Bant, was de afgelopen vier jaar raadslid. Hij is ook bekend als voorzitter van BV Ceres. Nummer zeven op de lijst is Everet van Dorp, business accountmanager uit Emmeloord. Hij heeft met name goede contacten in de buurtcentra, in de wijken. Nummer 8 is Tanny Molenaar uit Marknesse, nummer 9 Wim Logtmeijer uit Emmeloord, nummer 10 Tonny Borgijink uit Emmeloord, nummer 11 Doede Pausma uit Almere, nummer 12 Martin Tank uit Emmeloord, nummer 13 Annemarie Laan uit Marknesse, nummer 14 Marien Verhulst uit Emmeloord en nummer 15 Hans Geluk uit Nagele.