Ondernemer gezocht voor horecapaviljoen op De Deel

Emmeloord - Gezocht: ondernemers die een horecapaviljoen willen beginnen op De Deel in Emmeloord. De ondernemer met het beste plan mag hier zijn droomzaak realiseren.

De gemeente Noordoostpolder is op zoek naar een (combinatie van) ondernemer(s)die dit horecapaviljoen kan ontwikkelen, bouwen en exploiteren. En dus schrijft de gemeente een prijsvraag uit. Ondernemers hebben tot half februari om hun plan in te dienen. Medio volgend jaar wordt bekendgemaakt wie deze prijsvraag wint en zijn droomzaak mag realiseren.

Het plan moet passen in het bestemmingsplan, de stedenbouwkundige uitgangspunten en het beeldkwaliteitsplan. Met een horeca-concept dat vernieuwend is ten opzichte van het bestaande aanbod in Emmeloord. De gemeente verkoopt de grond aan de winnende inschrijver. Met de verplichting om binnen een vastgestelde termijn het nieuwe paviljoen te bouwen en te exploiteren.

De prijsvraag voor de ontwikkeling en exploitatie wordt in de markt gezet, met publicatie op TenderNed. Daarnaast wordt deze prijsvraag aangekondigd op de website www.hart-voor-emmeloord.nl, met een facebookcampagne en met advertenties in bouwbladen, zoals de Cobouw.

Geïnteresseerden kunnen de volledige set stukken downloaden van Tenderned en zich hierop aanmelden. Begin januari vindt een informatiebijeenkomst plaats.