Eten van de boer uit de buurt nu ook in Boswijk

Lelystad - PuurDichtbij, de app waarmee je bestelt van de boer uit je buurt, heeft nu ook een afhaalplek in de Boswijk in Lelystad. De afhaalkar staat daar iedere dinsdag tussen 12.30 en 14.00 uur tegenover scholen De Driemaster en Horizon.

De Lelystadse Boer, een groep van zeventig boeren, introduceerde de app in oktober in Lelystad. Via een app bestel je groente, fruit, vlees en zuivel van een boer naar keuze en dit wordt op een vast tijdstip in de week afgeleverd op zeven verschillende locaties. De kar staat in Waterwijk-Landerijen, de Kustwijk, Lelystad Haven, bij het Provinciehuis en bij Lelystad Airport voor deelnemers uit het buitengebied.

De afhaalkar is ook aanwezig in het centrum van Lelystad. Vanaf nu is dat aan de Lindelaan, tegenover de ingang van Waterschap Zuiderzeeland.

Aanbod blijft groeien

Steeds meer Lelystedelingen maken gebruik van PuurDichtbij. Ook het aanbod blijft groeien. Zo biedt Diana van Veelen sinds deze week haar boerenzuivel aan, ook de kaas van Ard van Wees van De Polderzoom is nieuw in de app. Daarnaast zijn vele soorten groente beschikbaar van boeren rondom Lelystad.

Vanaf nu is er dus ook een afhaalplek in de Boswijk. Iedere dinsdag tussen 12:30 tot 14:00 uur kan de bestelling worden afgehaald bij de kar, tegenover OBS De Driemaster, Wold 15.

Kijk hier voor alle afhaalplekken.