Een bedrukte bidon is een bruikbaar relatiegeschenk

Bedrukte relatiegeschenken hebben het doel om naamsbekendheid te genereren. Ze worden dan ook veel weggegeven aan klanten, samenwerkingspartners, leveranciers en werknemers.

Dit kan bijvoorbeeld tijdens een speciale aangelegenheid, een vergadering of bijeenkomst, op een beurs of als eindejaarsgeschenk. Maar ook op ieder willekeurig moment zal het geschenk enthousiast worden ontvangen.

In de meeste gevallen wordt er gekozen voor relatiegeschenken voorzien van de bedrijfsnaam. Relatiegeschenken met naam of logo zijn bedoeld om de merkbekendheid te vergroten. Uw naam op een geschenk zorgt ervoor dat de bedrijfsnaam langer wordt herinnerd. Als u een relatiegeschenk wilt laten bedrukken, is het raadzaam om u van tevoren af te vragen welk geschenk het beste bij het bedrijf past. Heeft u er al aan gedacht om te kiezen voor een geschenk dat altijd handig is? Een artikel wat duurzaam en ook bruikbaar is. Ja, wat is dat dan, horen we u zich al afvragen. Bedruktebidonskopen.nl heeft het antwoord voor u en dat is: een bidon of een drinkfles.

Handig voor bij het sporten en onderweg

Waarom zijn bidons zo bruikbaar? Je neemt ze namelijk gemakkelijk mee naar je werk en de sportschool. Het is altijd handig om een bidon bij je te hebben wanneer je onderweg bent. Tegenwoordig zie je ook steeds meer waterpunten in de stad waar je een bidon weer kunt vullen met vers drinkwater. Want we weten het allemaal: water drinken is goed.

Met een bedrukte bidon maken uw relaties of werknemers promotie voor u in de sportschool, op school, op het werk of waar dan ook.

De bidons uit ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd. Ze zijn duurzaam en vrij van BPA. Reinig een bidon dan ook gerust regelmatig, want daar zijn ze tegen bestand. Een groot voordeel ten opzichte van plastic petflessen is dat sportbidons en overige drinkflessen veel langer meegaan.

Duurzaam relatiegeschenk

Steeds vaker kiezen bedrijven voor duurzame relatiegeschenken. Een bidon valt daar ook onder. Duurzame relatiegeschenken worden gewaardeerd. U kiest voor een product dat op milieuvriendelijke wijze is geproduceerd of een lange levensduur heeft. Mensen waarderen dat, want uw bedrijf laat zien dat het maatschappelijk betrokken en verantwoord bezig is. Omdat een bidon lang meegaat heeft u automatisch een langdurig bereik met uw logo, tekst of slogan. Dat is een fijne gedachte toch?

Een bidon in het kerstpakket

We zijn alweer over de helft van het jaar. Zo langzamerhand wordt het weer tijd om na te denken over de kerstpakketten en relatiegeschenken voor 2017. Wat dacht u van het verwerken van een bedrukte bidon in een kerstpakket. Maak van een kerstpakket iets persoonlijks en doe een bedrukte bidon in het pakket van uw keuze. Dat zal zeker worden gewaardeerd. Uw medewerkers komen overal en op die manier ook de drinkfles met logo.

Breed assortiment

U bent er dus uit en wilt graag bidons laten bedrukken. Met een bedrukte bidon maakt u ongetwijfeld een goede indruk bij uw relatie. In onze webshop ziet u oneindig veel soorten bidons. Wij hebben bidons voor het sporten, allerlei soorten drinkflessen, heupflessen en thermosbekers. Bijna elk product is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook voor flessen met bijzondere sluitingen en doppen bent u bij ons aan het juiste adres. Of wat dacht u van een opvouwbare drinkfles, een fles met fruitinfuser of een geïsoleerde reisbeker? Bij elke fles staat de juiste drukmethode al vermeld. Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Wij weten welke druktechniek voor de mooiste resultaten zal zorgen. Er is op elke fles voldoende ruimte voor het bedrukken.

Bedrukte bidons bestellen

Online bidons bedrukken en bestellen is in onze webshop wel heel eenvoudig. Na kiezen van uw gewenste fles, geeft u in het bestelformulier de gewenste kleur of uitvoering aan. De volgende stap is om door te geven uit hoeveel kleuren uw logo bestaat. Daarna heeft u de mogelijkheid om uw logo te uploaden. Wat ook tot de mogelijkheden behoort is een foto. Uiteraard kunt u het bestand ook mailen. Tot slot geeft u het aantal op. Bij ons hoeft u geen verzendkosten en instelkosten te betalen. Dat is wel zo prettig. Ook fijn is, dat u bij uw bestelling ziet staan wat de verwachte levertijd is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Een unieke logo tool

Als geen ander snappen we dat u graag een voorbeeld wilt zien van de gekozen bidon. Dat kan met onze unieke logo tool. Met deze tool is het mogelijk om direct online een proefdruk te bekijken. U hoeft dan niet meer te wachten op een proefdruk per mail.

In de logo tool ziet u de plek waar het logo gedrukt zal worden. Het is ook mogelijk om uw logo op een andere plaats te laten drukken. Hier krijgt u dan ook een proefdruk van. Uiteraard kunt u alle artikelen uit ons assortiment ook onbedrukt bestellen. Een bestelling doorgeven kan overal, waar u ook bent. De tool werkt namelijk via computer, tablet en smartphone. Binnen enkele werkdagen zullen de bedrukte bidons worden afgeleverd, zodat het uitdelen kan beginnen! Deel de sportbidons of flessen uit op bijvoorbeeld een (sport)evenement, een beurs of aan personeel. En ervaar dat uw geschenk gebruikt en gewaardeerd wordt.

Over de webshop

Bedrukte bidons kopen doet u bij dé bidon specialist van Nederlands. Bedruktebidonskopen.nl is één van de meer dan vijftig webshops van Promopost. Voor ieder budget hebben wij een bidon, drinkfles, heupfles of thermosbeker. De scherpste prijs, de beste kwaliteit, een snelle levering en geen verrassende kosten: dat is waar wij voor staan en wat wij continu blijven nastreven.