Jong en oud geniet op Meerpaaldagen

Dronten - Lachende en spelende kinderen die zich uitleven, volle terrassen, winkelde mensen en senioren die volop genieten van het muziekprogramma.

Kortom een centrum dat bol staat van de bedrijvigheid. De Meerpaaldagen in Dronten zijn in volle gang en dat betekent genieten van verschillende activiteiten voor jong en oud. Vrijdag was het rond een uur of 10.00 uur al gezellig druk in winkelcentrum Suydersee. De braderie was net als veel winkels ‘geopend’ en veel mensen struinden al langs de kraampjes.

Lasergamen

Nieuw was het lasergamen in de parkeergarage.Veel jongeren vanaf 8 jaar hadden het ervoor over om even te moeten wachten zodat ze daarna het ‘gevecht’ aan konden gaan met hun kameraden.

Telekids discoshow

Voor de wat jongere kinderen was er de Telekids discoshow. Op allerlei bekende hits kon er flink worden gedanst op het plein in De Meerpaal. Ook (groot) ouders en vrijwilligers van de Meerpaaldagen deden vrolijk mee en deinden mee op de bekende kinderhits.

Cosy Rockers en Ronnie Tober

In de tent op het Meerpaalplein kwamen senioren samen om te genieten van het muziekprogramma. De Cosy Rockers beten in een drukke tent het spits af. Ze speelden veelal bekende nummers die her en der werden meegezongen. Een blijk van herkenning voor velen. Daarna de beurt aan niemand minder dan Ronnie Tober. Spontaan volgde er een polonaise door de tent. Sommige bezoekers gaven toe dat ze speciaal voor deze artiest naar de Meerpaaldagen waren gekomen. Vrijwilligers van de Rabobank en Meerpaaldagen werkten samen om de mensen te voorzien van appelsap en cake.

Op het Meerpaalplein komen vanavond de Saint ’N Sinners de tent plat spelen. Ook zijn er optredens van The Beatles Revival, Turn up the 90’s en de Party Animals.