Volatus Uitvaartzorg gaat verder op nieuwe locatie

Dronten - Volatus Uitvaartzorg heeft afgelopen weken een pand betrokken aan de Tjonger in Dronten. Al vanaf de start maakt het uitvaartbedrijf een flinke groei door. Verhuizen naar een locatie met kantoor en opslag is een logisch gevolg.

Femke Verhoef-van Leeuwen en Karin Hofstede zijn blij dat ze een mooie plek in Dronten hebben gevonden. Femke: 'Verder groeien is nu nog beter mogelijk. Het is een fijne plek waar we een ruim kantoor hebben ingericht én waar alle materialen goed kunnen worden opgeslagen'.

Veel mensen weten Volatus Uitvaartzorg inmiddels te vinden. Karin: 'Sinds onze start in 2013 hebben we al veel begrafenissen en crematies mogen verzorgen. Grote en kleine uitvaarten, kerkelijke en niet-kerkelijke. Ook met een klein budget kun je bij ons terecht voor een passende uitvaart. Alle uitvaarten worden met respect voor de overledenen uitgevoerd'.

'We werken het liefste vanuit de huiskamer van de mensen en dat blijven we ook doen,” vertelt Karin. “Aan de eigen keukentafel voelen mensen zich in moeilijke tijden het meest op hun gemak. Daar overleggen we samen met de familie en geven we vorm aan een uitvaart die past bij de overledene én de nabestaanden'.