Wedding Emotions voor huwelijksfotografie

Emmeloord - Fotograaf Pim van de Maden uit Emmeloord werkt sinds kort samen met Sjors Evers. Samen stappen ze in de wereld van huwelijksfotografie onder de naam Wedding Emotions.

Een concept waarin een bruiloft niet door één, maar door twee fotografen wordt vastgelegd.

Hierdoor worden alle bijzondere momenten en emoties, ook de kleine, vereeuwigd. Van der Maden en Evers creëren hiermee een indrukwekkende herinnering waarmee hun klanten de bruiloft telkens weer opnieuw beleven.

Door digitalisering van de fotografie is het aantal fotografen enorm gegroeid. Van der Maden: 'Maar échte talenten zijn nog steeds even zeldzaam als vroeger. Oog voor detail en een natuurlijk gevoel voor compositie, diepte, drama en timing kun je niet aanleren. Dat moet je van nature hebben zodat je het verder kan ontwikkelen.'

Evers woont in Emmeloord en heeft veel ervaring met fotografie voor concerten en evenementen. 'Sjors is iemand die op een natuurlijke wijze fantastische foto's maakt', zegt Van der Maden.

Evers werkt voor VPRO's 3VOOR12 en voor poppodium Underground in Lelystad. Daarnaast maakt hij 'kunstfoto's' voor bedrijven en particulieren waarmee zij hun identiteit kunnen verbeelden en versterken.

Een unieke combinatie van inhoud, vorm en gevoel waarvoor hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan tijdens zijn opleiding Communicatie en Multimedia Design aan de Noordelijke Hogeschool in Leeuwarden.