Grootste en nieuwste collecties van Buddha to Buddha sieraden bij Mybuddha.nl

Ben jij ook een groot liefhebber van Buddha to Buddha? Het is alweer 20 jaar geleden dat de allereerste stoere en opvallende schakelarmband op de markt werd gebracht. Buddha to Buddha is stoer en opvallend en hier staat het label dan ook om bekend.

De gehele sieradencollectie is handgemaakt en vervaardigd uit 925 sterling zilver of een combinatie van leer en een zilveren sluiting.

Ben jij op zoek naar een nieuw Buddha tot Buddha item voor de uitbreiding van je persoonlijke verzameling? MyBuddha heeft één van de grootste collecties Buddha to Buddha artikelen. Een bezoek aan de webshop www.mybuddha.nl is zeker de moeite waard, want hier vind je ongetwijfeld dat ene item, wat je zo graag wilt hebben.

De filosofie achter Buddha to Buddha

Batul Loomans, de oprichter van Buddha to Buddha, tekende de schakelarmband op een stuk karton. Terwijl hij genoot op het strand, ontwierp hij een armband waarvan je zou weten en voelen dat hij sterk en solide is. Hij wilde een sieraad maken dat je voelt als je het draagt en dat kracht en bewustzijn uitstraalt. Tijdens zijn verblijf in India, schreef Batul Loomans zich in bij een meditatiecentrum. Van man tot man had hij een lang en interessant gesprek met een invloedrijke mentor uit dat meditatiecentrum. Ook wel een gesprek van buddha to buddha genoemd. Zo werd de naam van het sieradenmerk geboren. Een merk dat geïnspireerd is op de een leefwijze waarin iedereen gelijk is en men elke dag natuurlijk bewust en intens geniet.

Het label door de jaren heen

De stoere schakelarmbanden, zoals de Chain schakelarmbanden, zijn vanaf het begin al een populair sieraad. Door de jaren heen heeft de Chain armband zich bewezen als een van de beste armbanden. In de afgelopen 20 jaar heeft het merk uiteraard niet stil gezeten. Batul Loomans heeft producten ontwikkeld voor mannen en vrouwen, maar ook voor kinderen. In de loop der jaren werd het label uitgebreid met steeds weer nieuwe productlijnen.

In 2005 presenteerde het merk een easy-fit kledinglijn voor dames en heren: comfortabele kleding van prachtige stoffen van hoogwaardige kwaliteit. Drie jaar later werd het label uitgebreid met de komst van een sieradenlijn voor kinderen. Vervolgens zijn er nog diverse luxe accessoires en een horlogelijn op de markt gebracht.

Vanaf heden presenteren wij de nieuwe collectie. Kijk eens rond in onze webshop en kies jouw zilveren Buddha armband, ring of oorringen uit en laat zien dat ook jij geniet van het leven!

Ieder sieraad is uniek

Buddha to Buddha sieraden worden op het eiland Bali met de hand gemaakt. Een ambachtsman kan tot wel drie dagen werk hebben aan een paar oorbellen, een ring, collier of een armband. Doordat aan ieder detail met zorg en precisie wordt gewerkt, is geen enkel sieraad gelijk. En dat resulteert in stuk voor stuk unieke sieraden.

Een Buddha sieraad is voor je hele leven

De totale collectie bestaat inmiddels uit meer dan honderd verschillende soorten sieraden. Elk sieraad wordt gemaakt van 925 sterling zilver, soms gecombineerd met een edelstenen of leer. Kenmerkend voor de sieradencollectie is dat is elk sieraad onder een bepaalde naam valt. Zoals eerder genoemd is het model Chain een echte bestseller. Het bijzondere aan dit model is de oxidatie tussen de schakels, wat een heel speciaal effect aan de armband geeft. Het slot met daaraan een veiligheidsachtje geeft extra veiligheid aan de armband. Ook in de nieuwe collectie tref je Chain sieraden aan.

Andere populaire namen zijn bijvoorbeeld Nathalie en Ben. Alle sieraden matchen perfect met elkaar. Of je nu voor een complete Nathalie set gaat of verschillende namen met elkaar combineert. Het kan allemaal. Elk sieraad is tijdloos en onverwoestbaar. Ga jij voor een Buddha to Buddha sieraad? Dan heb jij zeker weten een sieraad voor de rest van je leven. Met een Buddha to buddha sieraad laat je zien dat je het leven omarmt.

Jubileumboeken

Het 12,5 jarige bestaan van het sieradenmerk werd gevierd met een speciaal jubileumboek. In dit boek gaf oprichter Batul Loomans een kijkje achter de schermen van het merk. Het merk is een echt fenomeen geworden en heeft wereldwijde bekendheid gekregen. Vanwege de beperkte oplage, is dit jubileumboek een echte collector’s item geworden. Ook vanwege de 20ste verjaardag is er een jubileumboek uitgebracht. Dit boek neemt de lezer mee in de reis van het begin tot waar het merk nu staat. Het jubileumboek ter ere van het 20-jarig bestaan is een must have voor fans. Wil jij dit boek nog graag bemachtigen? Ook dit boek bestel je bij MyBuddha.

Trots op onze collectie

Een bezoek aan MyBuddha is zeker de moeite waard wanneer je opzoek bent naar dat ene unieke item voor jouw eigen verzameling. Mybuddha.nl is een een officiële Buddha to Buddha dealer. In onze webshop vindt u één van de grootste collecties van Nederland. Alle verschillende modellen zijn eenvoudig online te bekijken, bestellen en af te rekenen. Kijk ook eens bij onze Buddha to Buddha sale. Hier vind je altijd ringen, armbanden, oorringen en accessoires voor een aantrekkelijke prijs.

Verzending is gratis en voor vragen kunt u ons bereiken op het telefoonnummer 0229-216648. Omdat wij alles op voorraad hebben, is de levertijd kort. Bestelt u vóór 17.00 uur? Dan heeft u uw favoriete item de volgende dag al in huis. Buddha to Buddha sieraden en de andere accessoires van het populaire label spreken vooral mensen aan die bewust en positief in het leven staan. Daarom is onze collectie er één om trots op te zijn.