Organisatie Meerpaaldagen houdt wedstrijd voor jonge dj's

Dronten - De organisatie van de Meerpaaldagen schrijft een wedstrijd uit voor dj’s tussen 12 en 17. De hoofdprijs is een live optreden tijdens de Meerpaaldagen.

Een zo breed mogelijk publiek

Voorzitter Joop Weenk van de Stichting ProDronten: 'We proberen een zo breed mogelijk publiek aan te spreken. Voor jongeren van 12 tot 17 was het altijd lastig. Die vielen eigenlijk een beetje buiten de boot. Reden voor actie. Daarom zetten we dit jaar een Youngsters DJ Contest uit voor jonge aankomende DJ’s.'

Drie finalisten

Uit de inzendingen worden drie finalisten bekendgemaakt die optreden voor een jury onder leiding van Eric van Kleef (voormalig DJ van Slam!FM). De winnaar mag draaien tijdens de Meerpaaldagen. Dat gebeurt zaterdag 12 augustus tijdens een feest speciaal voor jongeren in de genoemde leeftijdscategorie. Een feest met een aantal bekende artiesten en dj’s.

Aanmelden

Een mix inzenden kan nog tot maandag 19 juni via de website van de Meerpaaldagen. Hier staan ook de inschrijvingsvoorwaarden.

Op 21 juni worden de drie finalisten bekendgemaakt op de site en Facebookpagina van de Meerpaaldagen. De finale is op 23 juni in Chillpoint, de jongerenruimte van De Meerpaal.

De Meerpaaldagen vinden zoals ieder jaar plaats in het tweede weekend van augustus, en wel op 10, 11 en 12 augustus.