Charles Vögele heropent winkels

Regio - De filialen van Charles Vögele zijn weer open. Onlangs werd al bekend dat Charles Vögele is overgenomen door Vidrea Retail. De winkels van Charles Vögele in Nederland krijgen na de doorstart in het najaar een nieuwe naam.

Momenteel zijn 85 van de 95 winkels in Nederland open, nadat 27 januari het faillissement werd uitgesproken over de Nederlandse tak en begin maart bekend werd dat de modeketen een doorstart zou maken. Vögele heeft onder ander vestigingen in Dronten, Coevorden, Emmen, Emmeloord, Steenwijk en Hoogeveen. Voor Vögele zijn in Nederland ruim 700 medewerkers actief.

Uitverkoop

Remt Melles (CEO Vidrea Retail): 'We leveren momenteel wekelijks nieuwe bevoorrading aan alle winkels zodat de collectie continu vernieuwd. Tot het moment dat we de winkels gaan verbouwen en ons nieuwe concept lanceren, zal er in alle winkels een uitverkoopperiode zijn met kortingen tussen de 30 en 70 procent. De winkels zullen tot en met juli 2017 verder gaan onder de naam Charles Vögele. In augustus zal er een verbouwing plaatsvinden waarna de winkel in september opent als multibrand store met veel nieuwe merken. Veel van deze merken zijn nu al te koop. Charles Vögele blijft ook na de lancering van het nieuwe concept in de winkels verkrijgbaar, maar dan als een van de merken. Klantkaarten en tegoedbonnen zullen vanaf die periode ook weer geldig zijn.'