Toyota Van der Linde Steenwijk neemt Bakker & Van Duren in Emmeloord over

Steenwijk / Emmeloord - Marcel van der Linde start per 6 april met Toyota dealerbedrijf van der Linde in Emmeloord. Van der Linde neemt Bakker & Van Duren over van Henk de Vries.

Een vriendelijke overname van een economisch gezond Toyota dealerbedrijf, waarbij het voltallig en vertrouwde team aanwezig blijft voor verkoop en onderhoud.

Marcel zegt hierover: “Ik ben al decennia lang Toyota dealer in Steenwijk en ik ben blij met de samenwerking met het professionele team in Emmeloord. Al onze medewerkers zijn bekend met het merk Toyota, gemotiveerd en erg enthousiast over de het hele gamma. Met onder andere de nieuwe bedrijfswagens, de Toyota C-HR en eerdaags de nieuwe Yaris in onze showroom hebben we mooie troeven in handen waarmee we kunnen werken aan nog meer tevreden klanten”.

Henk de Vries: “Sinds eind zestiger jaren vertegenwoordigen wij het prachtige merk Toyota in de Noordoostpolder en op Urk. We hebben dat altijd met passie en toewijding gedaan. In deze veranderende markt is samenwerking essentieel om op de lange termijn de klanten goed te kunnen bedienen op het serviceniveau dat ze gewend zijn. Wij menen dat de overname door Marcel van der Linde, die hetzelfde DNA heeft als ons, tot een succes zal leiden voor beide dealers en zal zorgen voor nog meer tevreden klanten”.

De dagelijkse leiding van de vestiging Emmeloord blijft in handen van Henk de Vries.