DekaMarkt Lelycentre is verbouwd en breidt assortiment uit

Lelystad - Meer biologische producten, echte speciaalbieren, luxe wijn, verse broodjes en vers gebrande nootjes. De DekaMarkt in Lelystad heeft een groter assortiment, een nieuwe indeling en is langer open.

Supermarktmanager Nicole van 't Hof van het filiaal aan de Weversstraat in winkelcentrum 't Lelycentre is tevreden. 'Onze winkel was vrij compact, maar we hebben met de verbouwing ruimte gecreëerd. Er is meer overzicht en dat vinden klanten prettig'. De supermarkt ging begin maart helemaal op de schop en ging na een paar dagen alweer open.

Logischer ingedeeld

'We hebben de winkel logischer ingedeeld en de grote raampartij is nu vrij. De koeling is opgeschoven.' Daar staan nu de verse noten. 'Die worden elke dag vers gebrand bij ons geleverd,' legt Van 't Hof uit.

Op de brood- en banketafdeling hebben klanten nu ook ruime keuze bij de bake-off. 'Vroeger kon men hier alleen terecht voor verpakte broodjes, maar nu kunnen mensen zelf hun verse broodjes kiezen.'

Luxe producten

DekaMarkt koos er bewust voor om luxe producten aan het assortiment toe te voegen, omdat de supermarkt merkte dat haar klanten hier behoefte aan hadden. Het schap met luxe producten is duidelijk herkenbaar, met houten omlijsting en krijtbord. Dat is bijvoorbeeld gedaan bij Smaakt (biologische houdbare producten), bij culinaire olijfolie en azijn en bij de speciaal biertjes. 'Deze merken vind je elders niet en zijn bij ons als losse flesjes verkrijgbaar zijn'.

Ook het online klantenpanel is vernieuwd. Aanmelden kan via de website. De DekaMarkt is geopend van 8.00 tot 20.00 uur en op vrijdag tot 21.00 uur.