Marijke F. Jansen presenteert nieuw boek op Gothic & Fantasy Beurs

Swifterbant - De Swifterbantse schrijfster Marijke F. Jansen presenteert haar nieuw boek, 'Kort en gelukkig', op de Gothic & Fantasy Beurs. Deze wordt op 11 en 12 maart gehouden in Rijswijk.

Modern sprookje met duister randje

Dit verhaal voor jong volwassenen is het eerste deel van de serie De Sprookjesjager en is, zoals de serienaam al doet vermoeden, een modern sprookje met een duister randje. Na de lancering op de beurs is Kort en gelukkig ook verkrijgbaar als papieren boek en e-boek via de boekhandels en webwinkels.

Incarnatie sprookjesfiguur

Als Nadine van het medium Hanna te horen krijgt dat ze de incarnatie van een sprookjesfiguur is, is haar eerste reactie dat die vrouw compleet gestoord moet zijn. Want zeg nu zelf: sprookjes zijn toch gewoon verhaaltjes voor kinderen? Maar als er vreemde dingen gebeuren, is Nadine toch gedwongen om de woorden van Hanna nader te onderzoeken. Om haar eigen happy end te vinden, moet ze volgens het medium haar eigen sprookje volgen. Alleen welk sprookje dat dan is, is nog niet zo gemakkelijk te ontdekken. Intussen sluimert het gevaar, want de Sprookjesjager maakt jacht op haar...

'Vreemd, vol fantasie en verslavend! Once upon a time kreeg zojuist een nieuwe twist in deze nieuwe sprookjesachtige young adult!' schrijft boekenblog Kwante in Wonderland over 'Kort en gelukkig'.

Lily Frank

Marijke F. Jansen debuteerde in 2012 met haar novelle Muze in de bundel Dark Romance - Verboden Verlangen nadat ze als een van de winnaars uit de bus kwam bij de schrijfwedstrijd van young-adults.nl. De afgelopen jaren publiceerde ze vooral werk voor volwassenen onder haar pseudoniem Lily Frank.

In het dagelijks leven werkt Marijke bij FlevoMeer Bibliotheek.