Tom's Tweewielers opent in 't Lelycentre

Lelystad - Het Lelycentre is vanaf eind februari een tweewielerzaak rijker. In het geheel gerenoveerde pand op de Koopmansstraat opent Tom Frehé op 25 februari de deuren van zijn nieuwe zaak Tom's Tweewielers.

Tom heeft ruime ervaring opgedaan in het fietsenvak. De eerste beginselen leerde hij bij Rijwielshop van Keulen en de afgelopen vier jaar was hij werkzaam als fietsenmaker bij Halfords. Een eigen zaak openen was voor hem een logische stap en ook een lang gekoesterde wens.

De nieuwe winkel biedt naast een ruim assortiment van nieuwe fietsen van gerenommeerde merken, biedt de winkel ook tweedehands fietsen. Daarnaast ontbreken de steeds populairder wordende elektrische fietsen ook niet.

Accessoires

Achterin de zaak is een grote wand ingericht met verschillende accessoires op fietsgebied. Hier zijn onder andere kratten, manden, tassen, kinderzitjes, fietspompen en nog veel meer te vinden.

Werkplaats

Ook voor reparatie en onderhoud kunnen klanten in de nieuwe winkel in het Lelycentre terecht. In de fietsenwinkel is een moderne werkplaats gerealiseerd voor diverse reparaties, die snel, vakkundig en tegen een eerlijk tarief kunnen worden uitgevoerd. Op kleine klusjes kan meestal worden gewacht met een kopje koffie aan de koffie bar.

Open huis

Op zaterdag 25 februari vindt de officiële opening van de tweewielerzaak plaats. Iedereen die daarbij een kijkje wil nemen, is van harte welkom. De winkel is te vinden naast de Action en tegenover Wibra en Kapsalon Rombout.