Scootmobiel Veth is verhuisd naar groter pand

Lelystad - Scootmobiel Veth is uit haar jasje gegroeid en naar een groter pand verhuisd, 125 meter verderop. 'We hebben nu een grote showroom en klanten kunnen zelfs binnen een proefrit maken'.

Aan het woord zijn Christina en Jan-Willem Veth. Hun zaak was eerst gevestigd aan de Kempenaar 1-22 en zit nu op 1-18, in het oude pand van Dijkstra, dat vanaf de dreef duidelijk te zien is. 'We groeiden uit ons jasje', vertellen de ondernemers.

Leuk sfeertje

'We hebben rondom ramen en als je binnen zit, is het net of je buiten bent', zegt Jan-Willem. 'We hebben een binnentuin gemaakt en de showroom is zo groot, dat er bij regen ook binnen een proefrit kan worden gemaakt. Er hangt een leuk sfeertje'.

Persoonlijke aandacht

Dat vinden de ondernemers ook belangrijk. 'Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. We nemen alle tijd voor onze klanten, bieden ze een kop koffie aan'. Christina is ook gastvrouw en biedt klanten een kopje koffie of thee aan: 'Het is leuk om met mensen in contact te zijn'. Haar man is het daarmee eens en vindt ook de technische kant prettig. 'Ik houd me ook bezig met de reparaties en verbeteringen'.

Binnenkort ook sta-opstoelen

Klanten kunnen bij Scootmobiel Veth terecht voor scootmobiels, rollators, rolstoelen, driewielers en zorgartikelen. Het gaat om handige hulpmiddelen die het dagelijks leven makkelijker moeten maken, van een speciale vork tot borden. Binnenkort worden de sta-opstoelen aan het assortiment toegevoegd.

Scootmobiel Veth biedt service aan huis, is dealer van de ANWB voor uitgebreide pechhulp en is er ook voor mensen die via de gemeente met een PGB-budget een scootmobiel willen aanschaffen. Ook mensen die elders hun scootmobiel hebben gekocht, kunnen hier terecht voor onderhoud en reparatie.

Kijk voor meer informatie op de website van Scootmobiel Veth.