Buitenlandse studenten zoeken gastgezinnen in regio Lelystad

Lelystad - Buitenlandse studenten komen naar Nederland voor een uitwisseling via het High School Holland programma van Travel Active. Zij zoeken gastgezinnen in de regio Lelystad.

Zij komen kennis maken met het Nederlandse gezinsleven, gaan hier naar de middelbare school en willen de Nederlandse cultuur ervaren. Travel Active is in de regio Lelystad op zoek naar één of meerdere gastgezinnen.

Waardevolle ervaring

Gastgezin worden is een waardevolle ervaring die een gezin laat groeien. De gezinsleden ontdekken een nieuwe cultuur en kijken met heropende ogen naar de Nederlandse cultuur. Een gastgezin voor één of meerdere uitwisselingsstudenten draagt bij aan een unieke ervaring.

De uitwisselingsstudenten zijn tussen vijftien en achttien jaar oud en komen vanuit de hele wereld. Voor een periode van minimaal twee tot maximaal tien maanden leven ze als Nederlandse middelbare scholier en leren zo de cultuur en taal kennen.

Culturele ervaring

Wie zich afvraagt of zijn of haar gezin geschikt is als gastgezin kan contact opnemen met Travel Active. Belangrijkste is dat een gezin open staat voor een andere cultuur en een culturele ervaring. Wie een buitenlandse student een Nederlands thuis wil bieden en van dichtbij kennis wil maken met de Belgische, Italiaanse, Japanse of Braziliaanse cultuur kan vrijblijvend contact opnemen met het High School Holland-team van Travel Active, telefoon: 0478-551900, e-mail: highschoolholland@travelactive.nl. Op de website van Travel Active is meer informatie te vinden en stellen de studenten die nog een gastgezin zoeken zich voor.