Bijeenkomst over vermissing Jan Baarssen

Urk - Naar aanleiding van de vermissing van de 17-jarige Jan Baarssen is er maandagmiddag om vier uur een bijeenkomst in De Rots aan de Urkerweg 64 op Urk.

Iedereen is hier welkom om met elkaar te praten en informatie door te geven met betrekking tot de vermissing van Jan Baarssen.

Camerabeelden

De zoektocht naar de vermiste jongen is maandag voortgezet. De politie vraagt ondernemers op bedrijventerrein Zwolse hoek om hun camerabeelden van afgelopen zaterdagnacht- en morgen te bekijken. Mogelijk staan er glimpen op van de vermiste Jan Baarssen of aanknopingspunten die met zijn verdwijning te maken hebben.

De politie houdt alle scenario's open. Aan een misdrijf wordt niet als eerste gedacht.

'Zaterdagmorgen nog gezien'

Een verslaggever van Hart van Nederland meldt dat Jan Baarssen zaterdagmorgen nog is gezien. 'Hij was 's nachts bij wildvreemden in huis in Urk in bed geklommen. Bewoners schrokken, maar Jan is daar gezond en wel om half zeven weer vertrokken. Sindsdien is hij spoorloos. De bewoners kregen pas later door dat hun 'gast' waarschijnlijk de vermiste Jan Baarssen is geweest'.

Wie informatie heeft omtrent Jan Baarssen kan de politie bellen via 0900-8844. Jan Baarssen draagt een zwarte werkbroek van Jonkers Bouwmetaal en een rode trui of t-shirt.

Lees meer in het dossier Zoektocht naar Jan Baarssen.