Verdachte dubbele moord wordt ook verdacht van verkrachting stiefdochter

Lelystad - De 37-jarige man uit Lelystad, die wordt verdacht van de dubbele moord op de 41-jarige Manon Pieters en haar 15-jarige dochter Fleur van der Mark, wordt nu ook verdacht van de verkrachting van zijn stiefdochter.

Dit werd vandaag bekendgemaakt tijdens de pro formazitting in het onderzoek naar de moord of doodslag op moeder en dochter aan de Kinselmeerstraat in Lelystad in december 2015. De officier van justitie heeft opgesomd welke verdenkingen het onderzoek tot nu toe heeft opgeleverd.

De 37-jarige verdachte, die op dit moment vast zit voor de moord dan wel doodslag op zijn partner en zijn stiefdochter, het verbergen van hun lichamen in de kruipruimte van de woning en het bezit van kinderporno, wordt nu ook verdacht van de verkrachting van zijn stiefdochter.

Er wordt een persoonlijkheidsonderzoek verricht waartoe de verdachte zal worden geobserveerd in het Pieter Baan Centrum. De volgende pro forma zitting staat gepland op 24 mei om 15.45 uur en is openbaar. De inhoudelijke zitting is gepland op 13 juli om 09.00 uur en is eveneens openbaar.