Theater 't Voorhuys en boekhandel Marsman presenteren doorgeefboek 'Leef!'

Emmeloord - Theater ’t Voorhuys en boekhandel Marsman reiken maandag 21 maart twee keer een gesigneerd exemplaar van 'Leef!' uit als inspirerend doorgeefboek.

'Leef!' is het indrukwekkende boek van Laura Maaskant. Vanaf deze datum kunnen liefhebbers een boek ophalen en lezen zodra de vorige lezer het boek terug heeft gebracht.

Geluksvogels

De eerste twee geluksvogels, die het boek op 21 maart uitgereikt krijgen, ontvangen een vrijkaart voor de voorstelling 'Leef!', te zien op 6 mei in theater ’t Voorhuys. Onder alle bezoekers van de voorstelling wordt vervolgens nog een exemplaar verloot. Liefhebbers voor de eerste twee doorgeefboeken kunnen zich voor vrijdag 18 maart opgeven door een e-mail te sturen naar publiciteit@theater-voorhuys.nl met daarin de reden waarom hij of zij als eerste het boek zou willen lezen en de voorstelling wil bezoeken. Uit alle aanmeldingen worden de eerste twee lezers gekozen.

Feestelijk uitgereikt

De eerste boeken en de vrijkaarten worden op maandag 21 maart feestelijk uitgereikt aan de eerste twee lezers bij boekhandel Marsman in Emmeloord. Elke lezer heeft twee weken de tijd om het boek weer terug te brengen bij boekhandel Marsman voor de volgende lezer. Van liefhebbers voor het doorgeefboek worden de gegevens genoteerd bij de boekhandel. De lezers mogen achterin het boek in één of twee zinnen schrijven wat ze van het boek vonden, zo wordt het een inspirerend boekwerk vol ervaringen en emoties.

Meer informatie is te vinden op de site van 't Voorhuys.