Tweede editie PolderProms belooft extra spektakel

Bant - Zo'n 80 mensen op het podium en zo'n 20 vrijwilligers achter de schermen doen op 18 en 19 maart mee aan de tweede editie van de PolderProms. Dit muziekevenement vindt weer plaats in de feesthallen bij Slump in Bant.

FBCR, Danscentrum Artistique, Vocalgroup Flevox en een gelegenheidsband bundelen voor deze editie hun krachten.

Goede mix is gegarandeerd

De input van de muziekkeuze is van de verschillende disciplines gekomen, ‘een goede mix is dus gegarandeerd’, vertelt Marcel Kroes enthousiast. Kroes is als muzikaal leider spin in het web tijdens het evenement waarbij ook dit jaar weer herkenbare muziek voor iedereen wordt gespeeld.

‘Er worden uptempo nummers van bijvoorbeeld Robbie Williams en Bruno Mars gespeeld maar ook wordt er acapella gezongen door Vocalgroup Flevox en geven de dansers van Danscentrum Artistique mooie showdance weg’, aldus Kroes.

Solisten als Nikee Ruardij en Marieke van den Berg maken hun opwachting op het podium met nummers als 'The book of love' van Gavin James. Kroes: 'We willen niet teveel verklappen maar de liefhebbers van Pink Floyd, Sting, Santana, Fleetwood Mac, Queen of bijvoorbeeld Metallica en vele andere komen ook aan hun trekken. Het geheel is een combinatie van klassieke muziek, film- en popmuziek.’

Afkomstig uit de polder

De hele PolderProms wordt gespeeld door muzikanten, dansers en zangers hoofdzakelijk afkomstig uit de polder, laat Kroes trots weten. ‘Samen maken zij een show van twee keer een uur met zo’n 26 nummers die Dick Hulsebosch als gastheer aan elkaar praat'.

Extra spektakel

‘De toevoeging van bijvoorbeeld de strijkersgroep en projectieschermen met live beelden aan de zijkant van het podium zorgen voor extra spektakel’, vertelt Kroes. Zo bieden we iedereen de gelegenheid om van de PolderProms te genieten.’

VIP-arrangement

Op vrijdag- en zaterdagavond is het mogelijk een VIP arrangement te boeken waarbij er voorafgaand aan de PolderProms gegeten kan worden. ‘De koks van Slump Catering & Events laten bezoekers eerst genieten op culinair gebied waarna wij dat op het gebied van muziek overnemen. Een avond vol vermaak vanaf eigen bodem dus, tot de ingrediënten in de gerechten aan toe’, besluit Kroes.

De eerste editie van de PolderProms in 2014 trok honderden bezoekers.

Kijk hier voor meer informatie over de PolderProms (ook voor het bestellen van kaarten.