Hajé nieuwe uitbater restaurant Natuurpark Lelystad

Lelystad - Hajé is de nieuwe uitbater van restaurant Willem Barentsz in Natuurpark Lelystad. Het Flevo-landschap en Hajé hebben vandaag een overeenkomst gesloten. Dat meldt Het Flevo-landschap op zijn site.

Na een verbouwing opent het restaurant medio maart zijn deuren. 

De samenwerking tussen stichting Het Flevo-landschap en Hajé gaat al even terug. Een van de andere restaurants van Hajé, restaurant De Lepelaar, is gelegen bij de Ooievaarplas, een gebied dat eveneens toebehoort aan Het Flevo-landschap.

Martin Jansen, directeur van het Flevo-landschap: 'Wij weten vanuit deze samenwerking dat Hajé de (Flevolandse) natuur een warm hart toe draagt. Met hun formule weten ze als geen ander een natuurgebied en horecalocatie, onder andere door te werken met streekproducten, met elkaar te verbinden. Daar zijn we als Flevo-landschap juist naar op zoek gegaan.'

Hajé is ook het centrale aanspreekpunt voor De Waterlely, de locatie die veelal wordt gebruikt voor bijzondere en besloten bijeenkomsten, zoals vergaderingen en bruiloften.

Het Flevo-landschap en Hajé hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het restaurant in Natuurpark Lelystad. Na...

Geplaatst door Natuurpark Lelystad op donderdag 21 januari 2016