Zeilschip Bounty haalt topscore als trouwlocatie

Lelystad - Het Lelystadse zeil- en trouwschip Bounty heeft bij de jaarlijkse beoordeling door de Nederlandse Trouw Branche Organisatie maar liefst 91 van de 100 punten behaald.

'Een topscore die vooral te danken is aan de grote verbeteringen die we in de afgelopen jaren hebben doorgevoerd', aldus de trotse kapitein en eigenaar Alex van Klaveren.

Drie jaar geleden ontving de Bounty al als eerste zeilschip het keurmerk trouwen van de brancheorganisatie, die trouwlocaties en -diensten jaarlijks beoordeelt op professionaliteit, betrouwbaarheid en innovatie.

Ruimte voor verbetering

Van Klaveren is erg blij met de score, maar hij ziet nog ruimte voor verbetering. Zo is hij bezig met het vernieuwen van het boekingssysteem en ook aan het verbeteren van de service wordt continu gewerkt. 'Zo krijgen alle toekomstige bruidsparen na een bezichtiging van de locatie twee vrijkaarten voor een individuele zeilbelevenis, zodat zij alvast de sfeer aan boord kunnen proeven'.

Open Toptrouwlocatie Route

Op zondag 31 januari vindt er weer een ‘Open Toptrouwlocatie Route’ plaats. Ook Trouwschip Bounty opent haar deuren voor toekomstige bruidsparen voor een vrijblijvende bezichtiging. Men kan zich aanmelden op de website van Top Trouwlocaties.

Voor alle bruidsparen die niet willen wachten tot de 31e is het uiteraard mogelijk om al eerder een bezichtiging in te plannen. Kijk op www.trouwschip.nl voor meer informatie.