Nieuw toeristisch magazine Noordoostpolder in de brievenbus

Emmeloord - Afgelopen week is het nieuwe magazine 'Welkom in Noordoostpolder' bij polderinwoners in de brievenbus gevallen. Het jaarmagazine laat zien wat Noordoostpolder te bieden heeft op toeristisch-recreatief gebied.

Door een goede samenwerking met StEP, Uit-jeTent en een groot aantal toeristisch-recreatieve ondernemers heeft Toerisme Flevoland ook dit jaar weer een mooi magazine boordevol informatie kunnen realiseren.

Toeristische kaart

Naast het magazine is er dit jaar ook een toeristische kaart. Opgevouwen ter grootte van een visitekaartje en dus makkelijk mee te nemen. Op de toeristische kaart staan alle toeristisch-recreatieve bestemmingen en de fietsknooppunten. Ook de directe omgeving van Noordoostpolder is meegenomen op de kaart.

Door een intensievere samenwerking met Urk en Waterreijk is er uitwisseling van toeristische informatie. Zo heeft de recreant en toerist een compleet overzicht van een brede regio. Immers, een toerist kijkt niet naar gemeente- of provinciegrenzen.

Huis-aan-huis verspreid

Dit jaar is het magazine huis-aan-huis verspreid. Dit is mogelijk gemaakt door de gemeente Noordoostpolder. 'Eigen inwoners zijn de beste ambassadeurs', benadrukt gebiedspromotor Anita Boes. 'Als zij de vele bijzondere bestemmingen en evenementen in Noordoostpolder bezoeken, kunnen zij hun enthousiasme overbrengen op degene die het gebied nog niet zo goed kennen'.

De toeristische kaarten en magazines zijn te verkrijgen bij de VVV-informatiepunten en de recreatieve en toeristische bedrijven in de regio. Verder is het beschikbaar gedurende grotere evenementen en wordt het meegenomen tijdens beursparticipaties van ondernemers.

Digitale versie

Lees hier de digitale versie van het toeristisch magazine 'Welkom in Noordoostpolder'.