Telegraaf: 'Lichamen zijn van Fleur van der Mark en Manon Pieters'

Lelystad - De twee dode mensen die zijn gevonden in een woning aan de Kinselmeerstraat, zouden volgens de Telegraaf van Fleur van der Mark en haar moeder Manon Pieters zijn.

Er zijn zondagavond in een woning aan de Kinselmeerstraat in Lelystad twee dode lichamen gevonden. De politie zocht eerder zondag in de Waterwijk en bij het Natuurpark in Lelystad. Daarbij werd gebruik gemaakt van een politiehelikopter. Volgens de politie hield die zoekactie verband met de Kinselmeerstraat.

Rond 16.00 uur die zondagmiddag kwam er een melding binnen dat er drie personen vermist werden. Omdat het een urgente vermissing betrof is er een zoekactie gestart, waarbij ook een politiehelikopter werd ingezet. Rond 20.00 uur troffen agenten in een woning aan de Kinselmeerstraat twee lichamen aan.

De recherche onderzoekt samen met specialisten van Forensische Opsporing de woning en directe omgeving. Maandagochtend 14 december rond 10.30 uur is een man aangehouden, de derde vermiste persoon, op verdenking van betrokkenheid bij deze zaak. Hij is overgebracht naar het politiebureau. Het zou gaan om Alex L., stiefvader van de 16-jarige Fleur van der Mark en haar moeder Manon Pieters. Dat meldt de Telegraaf op basis van 'bronnen dicht bij het onderzoek'. Volgens het artikel in de landelijke krant zouden Fleur en Manon op gruwelijke wijze vermoord zijn, en daarna gedumpt in de kruipruimte.

Op dit moment is de omgeving rond de woning nog afgezet voor onderzoek. De recherche is nog bezig met het identificeren van de twee lichamen.