Drie keer is scheepsrecht voor Mystieke Kerst

Kuinre - KAS Kuinre hoopt dat de uitdrukking 'driemaal is scheepsrecht' op 19 december geldt voor de Mystieke Kerst in het Kuinderbos. Afgelopen twee jaar moest het evenement worden afgelast door slechte weersomstandigheden.

Verlicht parcours

KAS Kuinre zet, ondersteund door Staatsbosbeheer, een mystiek verlicht parcours uit van 1,1 kilometer rondom de Kuinderburcht. Langs deze route vinden diverse muzikale optredens en creatieve acts in een bijzonder ambiance en omgeving plaats.

Dit jaar zijn het de Zomabe’s uit Kuinre, Travellers Choir uit Lemmer, het Zwartlappenkoor uit Luttelgeest en Flevox uit Emmeloord. Ook zijn er optredens van Midwinterhoornblaosgroep Kop van Overiesel en de dichter Douwe Jan Schrale met een gitarist.

Toegang is gratis

Tussen 18.00 en 19.15 uur kan gestart worden vanaf de grote parkeerplaats aan de Hopweg, nabij Kuinre. De toegang is gratis, na afloop mag een vrije gift worden gegeven.

Standhouders gezocht

De organisatie is nog op zoek naar standhouders die een kraam willen inrichten. Voor info over mogelijkheden kunt u contact opnemen met Harco Bergman 06-54957406.

Het actuele programma is vanaf 1 december zichtbaar op de website van KAS Kuinre. Bij slechte weersvoorspellingen is op 16 december het definitieve doorgaan van de Mystieke kerstwandeltocht ook op deze website te vinden.