Steakhouse Suydersee Saloon opent in Dronten

Dronten - Het nieuwe steakhouse Suydersee Saloon heeft vandaag, na weken van verbouwen en timmeren, zijn deuren geopend aan De Rede 17 in Dronten.

Afgelopen woensdag deed ook de telefoon het en stroomden de reserveringen al binnen. 'Dat geeft ons echt een geweldig gevoel', vertelt gastheer Remiek Overmars. 'Donderdag hebben we een speciale avond voor genodigden gehouden, voor iedereen die ons geholpen heeft, om dit restaurant op korte termijn te kunnen openen. En vandaag gaan we officieel van start'.

Van lunch tot 'Late Night Specials'

Dave Du Crocq heeft samen met chef-kok Peter Steegstra de lekkerste recepten bedacht voor de kaart. Du Crocq: 'Koken is een van mijn passies en samen met Peter is het een feest om dit concept vorm te geven. Natuurlijk hebben we lekkere verse ingrediënten, prachtig vlees en maken we ook onze sausen graag zelf. We draaien lunch en diner en na 22.00 uur, kun je nog onze speciale “Late Night Specials” bestellen. We weten dat hier vaak vraag naar is. Even lekker na het uitgaan nog wat eten'

Zelfs de bediening is in stijl

Ook Perry de Moel is blij met het eindresultaat. 'Het is een totaal ander concept dan onze andere twee zaken, maar dat is juist zo leuk. Deze inrichting is echt countrystijl en alles sluit hier op aan, zelfs de bediening is in stijl. Nu hoeven Drontenaren het dorp niet meer uit om een steakhouse te vinden. Verschillende restaurants in Dronten zal elkaar alleen maar versterken. Een nieuwe zaak blijft altijd spannend, maar we hebben vertrouwen en ontzettend veel zin om onze gasten te verwennen met onze gerechten'.

Reserveren kan op telefoonnummer: 0321-701729.