Jos Becker nieuwe voorzitter ledenvereniging Oude en Nieuwe Land

Steenwijk - Afgelopen week heeft de ledenraad van Ledenvereniging Zorggroep Oude en Nieuwe Land unaniem Jos Becker uit Noordoostpolder als haar nieuwe voorzitter benoemd.

Hiermee heeft de ledenraad weer een stap gezet om de koers en strategie van de Ledenvereniging zorgvuldig en slagvaardig vorm te geven.  

De Ledenvereniging behartigt de belangen van de leden in alle leeftijdsfasen. Met het bieden van gevarieerde diensten rond welzijn, wonen, gezondheid en zorg, waar leden gebruik van kunnen maken, probeert de Ledenvereniging zo veel mogelijk te voorzien in de behoeften van de leden. Dit in samenwerking met leden, Zorggroep Oude en Nieuwe Land en andere samenwerkingspartners.

De Ledenvereniging telt 22.000 leden (huishoudens) en is actief in de gemeenten Noordoostpolder, Steenwijkerland  en Urk. De ledenraad, die wisselend tussen de 12 en 25 leden heeft,  is er namens alle leden. Het is het hoogste orgaan van de Ledenvereniging waar de koers wordt bepaald en de besluitvorming plaats vindt. In de ledenraad is nog ruimte voor nieuwe leden.