Opnieuw ophef rond Frank Patat

Dronten - Opnieuw is er ophef rond patatverkoper Frank van Flierenburg - alias Frank Patat - uit Dronten. Aanleiding is een akkefietje tussen hem en een ex-werkneemster dat wordt uitgevochten op social media.

De taal die Van Flierenburg hierbij bezigt, wordt beschouwd als grof, seksistisch en discriminerend.

De ex-werkneemster had 'via de app' ontslag genomen na twee maanden bij de patatkraam van Van Flierenburg op de dijk bij Biddinghuizen te hebben gewerkt. Ze beweert dat ze 'zwaar onder het minimumloon' betaald kreeg en dat ze zich geïntimideerd voelde door haar werkgever. Andere ex-werkneemsters van Van Flierenburg herkennen dit, zo blijkt uit de reacties op Facebook.

Nadat Van Flierenburg met een scheldtirade reageerde op haar ontslag, plaatste de ex-werkneemster dit op Facebook. Dit werd weer opgepikt door Dumpert. Inmiddels is er zelfs een speciale Facebookgroep met de titel 'Frank Patat is een freak'.

Van Flierenburg beschuldigt de ex-werkneemster ervan hem te hebben bestolen.

Lees meer in het dossier Frank Patat.

En dit was nog niet eens alles. Het schelden bleef maar doorgaan waaronder nog de scheldwoorden "herpeshoer, aidssnol en stinkhoer." Heel knap als ik al mijn hele werkperiode met 1 man samen ben Frank.

Posted by Ivana Vb on maandag 10 augustus 2015

Beetje raar vind je niet frank? Ineens het laten overkomen alsof je je medewerker eruit gegooit heb vanwege diefstal. Rot op hoor.

Posted by Ivana Vb on maandag 10 augustus 2015

En toen ik nog niet op whatsapp gereageerd had ging hij nog even verder op facebook

Posted by Ivana Vb on maandag 10 augustus 2015