Vovem ’90 viert jubileum met Bas van de Goor

Emmeloord - Oud-volleybalinternational en Olympisch kampioen Bas van der Goor is op vrijdag 18 september speciale gast tijdens het business event van Vovem'90 in Emmeloord.

Het business event is één van de 25 verschillende activiteiten die de Emmeloordse volleybalvereniging organiseert ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum.

Afgelopen week sloten Vovem ’90 en Univé Gooi-, Eem- en Flevoland een samenwerkingsovereenkomst in voorbereiding op dit event.

Sponsoren onmisbaar voor vereniging

‘Sponsoren maken het mogelijk om als vereniging op allerlei vlakken zo goed mogelijk te kunnen functioneren en zijn onmisbaar voor een sportvereniging,’ vertelt organisator Joep Smit. Met het business event wil Vovem ’90 iets terug doen voor alle oud-sponsoren, huidige sponsoren en potentieel nieuwe sponsoren.

Het business event is speciaal voor sponsoren, leden en bestuursleden van andere sportverenigingen. Univé Gooi-, Eem- en Flevoland is gedurende 12 jaren hoofdsponsor van dames 1 geweest. Vanuit die relatie is het idee ontstaan om haar medewerking te verlenen aan de organisatie van het business event.

Presentatie Bas van der Goor

Gastspreker Bas van de Goor, winnaar van het volleybalgoud in Atlanta en toernooidirecteur van het WK beach (eind juni) op de hofvijver in Den Haag, zal een bijzonder interessante presentatie geven over de onmisbare samenwerking tussen het bedrijfsleven en verenigingsleven.  Na afloop staat er voor een ieder een hapje en een drankje klaar en bestaat er de kans om Bas van de Goor persoonlijk de hand te schudden.