Blues komt terug in De Meerpaal

Dronten- Bert Hermsen, eigenaar van schoonmaak- en glazenwassersbedrijf Mirliton, heeft de blues weer teruggebracht in Dronten.

Samen met de Meerpaal is Grand Café Flavour de locatie waar zaterdag 18 april om 21.00 uur een ouderwetse 'Juke joint sfeertje' wordt gecreëerd. Hermsen is blij dat het voor de derde keer op rij is gelukt, samen met De Meerpaal. 'Het is altijd even puzzelen om dit tussen de bedrijven door te regelen, maar met wat hulp van vrienden is het weer gelukt.'

Bluessfeertje

Tijdens het evenement treden The Crawlers op. Deze band is volgens Hermsen in staat om een bluessfeertje neer te zetten, 'zoals je die alleen in een kroeg in Californië, Chicago of New Orleans aantreft. Geen grote versterkers, maar een echt ouderwetse juke joint sfeer.'

Op het podium weten de muzikanten elkaar blindelings te vinden en de blues neer te zetten zoals het hoort, met gevoel, passie en energie. Het repertoire komt uit de breedte van de blues. Van West Coast blues, jump blues tot Chicago blues.

The Crawlers bestaat uit Jason Borg (zang en bluesharp), Raymond Goudbeek (toetsen) en Henk-Jan de Jong (gitaar). Kaarten zijn te bestellen bij De Meerpaal.