Boom regionale uitgevers ook in 2015 sponsor van de Dutch Match Cup

Lelystad / Meppel - Boom regionale uitgevers - uitgever van regionale nieuwsbladen waaronder de FlevoPost - en Batavia Sailing Center, de organisator van de Dutch Match Cup, zetten hun samenwerking voort.

Primair is Boom daarmee ook dit jaar weer ​mediapartner van het internationale zeilevenement dat van 23​ tot en met 27​ september in de Bataviahaven van Lelystad plaatsvindt.

'Sterke binding met de regio'

Zowel Gerrie Kreuze, relatie​-​ en eventmanager van Boom regionale uitgevers, als Joop van Diest, organisator van de Dutch Match Cup, zijn uitermate blij met ​d​e continuering van ​deze samenwerking. Kreuze: 'Als uitgever van regionale bladen hebben wij een sterke binding met de regio waarin onze bladen verschijnen. Dat willen we graag tot uitdrukking brengen door dit soort samenwerkingen aan te gaan met voor de regio belangrijke gebeurtenissen en ontwikkelingen. Daar is het topsportevenement Dutch Match Cup een mooi voorbeeld van'.

​Behoorlijk aantal bezoekers

De Dutch Match Cup is bijzonder blij de bestaande samenwerking met Boom te kunnen continueren. Organisator Joop van Diest: 'Dankzij de samenwerking met Boom en de vele publicaties en advertenties​ in onder meer de FlevoPost,​ hebben wij het evenement vorig jaar bij een groot deel van de inwoners van Lelystad en omgeving onder de aandacht kunnen brengen. Mede daarom konden wij het eerste jaar al een behoorlijk aantal bezoekers in de Bataviahaven verwelkomen'.

'De FlevoPost is een regionaal blad met een sterke en al jaren bestaande verankering in de lokale en regionale samenleving.​ Het blad wordt niet alleen optimaal gedistribueerd maar heeft ook een hoog leesbereik onder de ontvangers', aldus Van Diest.

Lees meer in het dosier Dutch Match Cup.