Boek over 'Golfslag' gepresenteerd met lach en traan

Emmeloord - Met een lach en een traan is afgelopen donderdag het boek 'Golfslag, een uniek verzorgingshuis' gepresenteerd. Hoek boek beschrijft het oudste verzorgingshuis van de Noordoostpolder vanaf het ontstaan tot het besluit van sluiting in 2014.

Zo'n 125 bewoners, oud-bewoners, medewerkers, oud-medewerkers en vele betrokken vrijwilligers waren aanwezig bij de presentatie in de Golfslag.

Uitreiking eerste exemplaar

Anja de Vos, manager van de Golfslag, reikte het eerste exemplaar uit aan de dochter van bewoonster mevrouw Wildeboer. Mevrouw Wildeboer heeft haar prachtige verhaal gedeeld in het boek en is onlangs overleden. Alle aanwezigen hebben het boek ontvangen.

De laatste 27 bewoners van het verzorgingshuis zullen, op het moment dat voor hen een plekje is gevonden, de Golfslag verlaten en verhuizen naar een nieuw thuis. Uiterlijk voor 1 juli 2015.

Beperkte oplage

Het boek is in beperkte oplage te koop voor 10 euro bij de receptie van de Golfslag (09.00-16.00uur) en vanaf volgende week ook in het Zorggebouw aan de Kometenlaan 1 in Emmeloord.

Het boek is gemaakt in opdracht van Zorggroep Oude en Nieuwe Land onder leiding en eindredactie van Annette Jansen. Tekst: Huib van der Wal. Logistiek/tekst: Corina Becker. Fotografie: Mirjam Boerefijn. Vormgeving: FennArt Reclame Steenwijk. Drukwerk en afwerking: Feiko Stevens in Emmeloord.