Magazine toont wat Noordoostpolder te bieden heeft

Emmeloord - Toerisme Flevoland, StEP en Uit-jeTent bundelen hun krachten met het nieuwe jaarmagazine Welkom in Noordoostpolder. Wethouder Andries Poppe nam maandag het eerste exemplaar in ontvangst.

'Het is een geweldige uitgave, voor toeristen èn inwoners. Alles zit erin, van culinair tot fietsroutes en van cultuur tot shoppen,' zegt hij enthousiast. 'Kom van de A6 en N50 af en ga het gebied in.'

Het jaarmagazine laat zien wat Noordoostpolder te bieden heeft op toeristisch-recreatief gebied. Het is de eerste keer dat StEP, Uit-jeTent en Toerisme Flevoland samenwerken. Alle drie de organisaties promoten Noordoostpolder binnen en buiten de regio. Door de bundeling van alle toeristisch-recreatieve mogelijkheden in dit jaarmagazine worden toeristen en recreanten verleid om meerdere dagen te verblijven of een herhalingsbezoek te brengen aan Noordoostpolder.

Linda Litjens van Toerisme Flevoland: 'Voor een toerist maakt het niet uit wie wat organiseert, maar gaat het erom wat er te doen is.'

Het jaarmagazine komt bij alle toeristisch-recreatieve bedrijven te liggen en wordt ook in omringende regio's verspreid.