Gemeente Noordoostpolder opnieuw hoofdsponsor Uit-jeTent

Emmeloord - Uit-jeTent krijgt ook voor 2015 weer sponsoring van de gemeente Noordoostpolder. 'Wij zijn hier enorm blij mee', aldus Anita Boes, projectleider van het jaarlijkse kampeerfestival.

'Door deze sponsorbijdrage kunnen wij recreatief- en toeristisch Noordoostpolder van 4 tot en met 8 juni 2015 goed laten zien aan toeristen en inwoners', vervolgt Boes.

Jaarlijks groeiende bezoekersaantallen

Na de eerste editie in 2011 won het initiatief de Flevius Award. ‘Het evenement bracht en brengt bedrijfsleven, de toeristische sector, vrijwilligers en natuurorganisaties op een bijzondere manier samen’, aldus de jury destijds. Sindsdien laat Uit-jeTent jaar op een jaar een groei in bezoekersaantallen zien.

Nieuwe plannen voor Uit-jeTent 2.0

Desondanks vond de organisatie van het jaarlijks terugkerende evenement het tijd voor een vervolgstap, zodat de Noordoostpolder nog beter op de kaart gezet kan worden en het evenement nog sterker kan groeien. Er zijn nieuwe plannen gemaakt en de deelnemers zullen beter zichtbaar zijn tijdens Uit-jeTent 2.0.

Tijdens eerdere edities van Uit-jeTent was er van alles te doen en te beleven in de Noordoostpolder. Heel veel recreatieve- en toeristische bedrijven, tuinen en kunstateliers zetten hun deuren open. En als extra’s zijn er de Lichtjestocht op Schokland en een polderinspiratieroute in Waterloopbos.

Proef de Polder Plein

Ook is er het Proef de Polder Plein. Deze zondagmiddagmarkt in het centrum van Emmeloord brengt smaakmakers uit de polder bij elkaar met een mix van polderlekkers, een kunstmarkt en livemuziek. De paradepaardjes zijn toch wel de voordelige overnachtingsmogelijkheden op unieke locaties zoals op het strand of in het bos.

Er kan nu al gereserveerd worden voor een buitengewone kampeerplaats en de vele activiteiten. Kijk voor een impressie op de website van Uit-jeTent.